service=1569 template=2 cached=1:600

De Zellingen

  

Over de partner
De Zellingen is al meer dan 100 jaar een vast begrip in de regio Capelle. De Zellingen Hoogstpersoonlijk biedt diensten aan die ertoe bijdragen dat u zo lang en plezierig mogelijk thuis kan blijven wonen. Vanuit Thuiszorg De Zellingen bieden zij u 24 uur per dag zorg en ondersteuning aan, wanneer u dat thuis nodig heeft. Mocht u niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, bent u hartelijk welkom bij één van de locaties. De Zellingen is er niet alleen voor zorg, maar ook voor dagactiviteiten, fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en dieetadvies. Mocht u meer willen weten over het zorgaanbod, neemt u gerust contact op met De Zellingen via nummer 010 – 266 57 27.

Uw voordeel met de Mantelzorgpas Capelle
U kunt met de Mantelzorgpas Capelle gratis lid worden van De Zellingen Hoogstpersoonlijk. Klik hier om via het aanmeldingsformulier gratis lid te worden.

Voorwaarden
✓ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
✓ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.
✓ U kunt contact op nemen met De Zellingen voor meer informatie over de services. 

Openingstijden

Adres
Tsjaikovskistraat 1
2901 HM Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer
010 – 266 57 57

Email
clientservice@zellingen.nl

Website
De Zellingen Website


Mantelzorgpas Capelle

De Mantelzorgpas is een samenwerking tussen gemeente Capelle aan den IJssel, Stichting Welzijn Capelle en Capelse winkeliers, culturele en maatschappelijke partners en wordt ingezet als blijk van waardering voor de inzet van mantelzorgers.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

      GROUPCARD
 Naar boven