Wat is het saldo op mijn Mantelzorgpas?

U kunt altijd gemakkelijk uw saldo inzien op de pagina "mijn mantelzorgpas". Hiervoor dient u wel eerst de pas te hebben geregistreerd

Waar kan ik terecht met vragen over de Mantelzorgpas?

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op. Mantelzorgpas Capelle is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur via telefoonnummer 088 538 70 10.
Heeft u een vraag of opmerking over mantelzorgwaardering? Of wellicht zit u met een ondersteuningsvraag? Neem dan contact op met Welzijn Capelle op telefoonnummer 010 264 02 20 of per e-mail: vip@welzijncapelle.nu

Waar kan ik terecht met vragen over het verlenen van mantelzorg in Capelle

Heeft u een vraag over het verlenen van mantelzorg in het algemeen? Neem dan contact op met stichting Welzijn Capelle op telefoonnummer 010 - 264 02 20, of per mail: vip@welzijncapelle.nu.

Is het tegoed op de Mantelzorgpas van invloed op andere regelingen vanuit de gemeente?
Nee, de € 25,- die u krijgt ter mantelzorgwaardering is niet van invloed - ook niet financieel - op bijvoorbeeld de ontvangst van een bijstandsuitkering.
Vanaf welke datum is het mogelijk om de mantelzorgwaardering aan te vragen?

De Mantelzorgpas Capelle stopt per 1 januari 2021 als waarderingsvorm voor Mantelzorgers in Gemeente Capelle aan den IJssel. De Waardering voor 2020 is nu niet meer aan te vragen.

Ik heb een Mantelzorgpas, maar ben geen mantelzorger meer. Wat nu?
Indien u geen mantelzorger meer bent, vragen wij u om contact op te nemen met Stichting Welzijn Capelle. Het tegoed op uw Mantelzorgpas blijft geldig, echter is het niet meer mogelijk om de gratis betaal- en voordeelpas op te waarderen. U heeft een jaar de tijd om het tegoed op uw Mantelzorgpas te gebruiken. Het jaar gaat in op het moment van afmelden. Voorbeeld: afmelden 01-05-2018, betekent Mantelzorgpas te gebruiken tot en met 01-05-2019.


Mantelzorgpas Capelle

De Mantelzorgpas is een samenwerking tussen gemeente Capelle aan den IJssel, Stichting Welzijn Capelle en Capelse winkeliers, culturele en maatschappelijke partners en wordt ingezet als blijk van waardering voor de inzet van mantelzorgers.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

      GROUPCARD
 Naar boven